فناوری هوشمندسازی در صنعت فولاد: گامی به سوی آینده‌ای پایدار

روز ملی ایران نماد همبستگی و پیشرفت در صنعت فولاد/ ایران در آستانه تبدیل شدن به هفتمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان

بهرام سبحانی در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران گفت: در روزی که به عنوان نماد همبستگی و پیشرفت ملی ایران شناخته می‌شود، تفاهم‌نامه‌هایی به ارزش ۷۰ میلیون یورو میان شرکت‌های مختلف به امضا خواهد رسید. یکی از مهم‌ترین این تفاهم‌نامه‌ها به شرکت فولاد خوزستان اختصاص دارد که طرح‌های متعددی را در دست اجرا دارد. شاخص‌ترین این طرح‌ها، قرارداد ۲۸ میلیون یورویی برای طراحی و ساخت سیستم‌های تبدیل آه است که با همکاری شرکت ایده‌پردازان صنعت به مرحله اجرا درمی‌آید.

روز ملی ایران نماد همبستگی و پیشرفت در صنعت فولاد/ ایران در آستانه تبدیل شدن به هفتمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان

شرکت ذوب آهن اصفهان نیز در همکاری با راه‌آهن و نادر فرودگاه، طرحی را برای طراحی و ساخت ریل‌های مخصوص آر ۲۶۰ در دست دارد. همچنین، شرکت معدنی چادرلو با سرمایه‌گذاری ۲ میلیون یورو در ساخت چوب مندل، به همکاری با شرکت‌های فنی و مهندسی ادامه می‌دهد.

شرکت چهارمحال و سپید دشت در استان چهارمحال و بختیاری نیز برای تجاری‌سازی فناوری هوشمندسازی با صنایع معدنی فولاد سنگان و پارک فناوری خراسان همکاری خواهد کرد. این پروژه شامل ساخت ۱۶ دستگاه خریدار فولاد آلیاژی ایران است.

شرکت آریا ترانسفور نیز برای نخستین بار، تمامی ترانسفورماتورهای فولادسازی را تولید کرده و سیستم هندلینگ را بین شرکت اپال پارسیان سنگان و شرکت صنعت منصور راه‌اندازی خواهد کرد.

همچنین، شرکت فولاد مبارکه در راستای به کارگیری هیدروژن در واحدهای تولیدی خود، گامی مهم به سوی دستیابی به فولاد سبز برمی‌دارد.

در این روز ملی ایران، لازم است که توجه ویژه‌ای به جایگاه صنعت فولاد کشور داشته باشیم. با توجه به تلاش‌های مستمر در این حوزه، امید است که ایران به عنوان هفتمین تولیدکننده بزرگ فولاد در جهان ثبت شود. پیشنهاد ما این است که روز ۲۳ دی‌ماه، که آغاز فعالیت‌های ذوب آهن اصفهان و روز افتتاح فولاد مبارکه بوده، به عنوان روز ملی فولاد ایران نام‌گذاری شود.

 

ارسال نظر